Nyheter

Nyhetsbrev 2023-12-21 - bl a om Skellefteå, största båten, anläggningsprojekt och årets julgåva

Som vanligt händer det mycket i koncernen. I julens nyhetsbrev kan du läsa om våra verksamheter i Skellefteå, största båten som angjort Umeå hamn, nya projekt som Mark & Anläggning har på gång, snöuppdrag för Täkt & Maskin, årets medarbetare och så klart vart årets julgåva går.

Nyhetsbrev 2023-06-22 - bl a om test av ellastbil, ny AO-chef och nya kontrakt

Som vanligt händer det mycket i koncernen. I sommarens nyhetsbrev kan du läsa om hur vi provkört ellastbil, nya projekt för Mark & Anläggning, vår nye AO-chef Anders, nöjda kunder och nya kontrakt inom Transport & Logistik.

Nyhetsbrev 2023-02-06 - rallytema, bl a om hur vi hjälper Rally Sweden och våra egna rallytalanger

Rally Sweden är åter i Umeå 9-12 februari och vi är ännu en gång stolt samarbetspartner. Vi är extra stolta över att våra medarbetare hjälper rallyt att få till ett fantastiskt evenemang. I det här special-nyhetsbrevet kan du läsa om hur vi hjälper Rally Sweden att skapa det perfekta underlaget och en grym arena, om våra egna rallytalanger, att Allmiljö tar hand om våra behov och tips till rallypubliken. Häng med!

Kajs finalist i årets tillväxtföretag på Umeågalan

Vi är finalist i kategorin årets tillväxtföretag på Umeågalan. Vinnare utses på Umeågalan den 23 mars. Juryns beskrivning: Bolaget som verkar i en traditionell bransch har utmanat traditionerna och utvecklats till ett framgångsrikt företag inom transport-, miljö- och entreprenadlösningar för såväl privata som offentliga kunder. Kaj Johansson Åkeri uppvisar en långsiktig tillväxt med god lönsamhet.

Nyhetsbrev 2022-12-20 - bl a om Västernorrland, Skellefteå och årets julgåva

Som vanligt händer det mycket i koncernen. I julens nyhetsbrev kan du läsa om våra nya renhållningsavtal i Västernorrland/Jämtland, nya projekt som Mark & Anläggning har på gång, våra olika verksamheter i guldstaden Skellefteå, att vi är bäst i Sverige enligt SKR:s undersökning och så klart vart årets julgåva går.

Nyhetsbrev 2022-06-22 - bl.a. om kontrakt med Försvarsmakten, Ånge kommun och Kaj-appen

Som vanligt händer det mycket i koncernen. I sommarens nyhetsbrev kan du läsa om vårt ramavtal med Försvarsmakten, stora grusleveranser under sommaren, nytt kontrakt med Ånge kommun, påbörjat avtal i Avesta, lanseringen av Kaj-appen och resultatet av vår senaste kundundersökning.

Vi lanserar webbshop för koncernens profilprodukter

Sedan länge har vi tagit emot förfrågningar från såväl medarbetare som allmänheten om att på ett enkelt sätt kunna köpa profilkläder och andra produkter från Kajs och Allmiljö. Nu är det möjligt! Kaj Johansson Gruppen lanserar vår egen webbshop med profilprodukter som levereras direkt hem till dig. Glöm inte att hålla utkik efter kampanjer!

Nyhetsbrev 2021-12-21 - läs om vår nya styrelseordförande, nya uppdrag m.m.

Som vanligt händer det mycket i koncernen, med julens nyhetsbrev vill vi även passa på att önska våra kunder, medarbetare och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år! Läs om vårt nya uppdrag gällande vägunderhåll åt Terranor, Eva Nygren som är vår nya styrelseordförande presenterar sig och snart startar vi upp ett nytt renhållningskontrakt i Avesta. Vi presenterar även årets medarbetare och vår nya webbshop för profilprodukter. Samt så klart även årets julgåva där våra medarbetare röstat fram Cancerfonden som mottagare.

Nyhetsbrev 2021-06-24 - läs om hållbarhetsarbete, Örnsköldsvik och nya kontrakt

Som vanligt händer det mycket i koncernen, med sommarens nyhetsbrev vill vi även passa på att önska våra kunder, medarbetare och samarbetspartners en riktigt skön sommar och glad midsommar! Läs om vårt hållbarhetsarbete, den lyckade expansionen inom flis till Örnsköldsvik, nya anläggningsprojekt och vunna kontrakt inom maskintjänster och renhållning.

Nyhetsbrev 2021-03-04

Läs om vårt förvärv av Timmer- och Godshantering i Örnsköldsvik, försäljning av återvinningsverksamhet, pågående satsningar inom Allmiljö m.m.