Nyheter

Transportverksamhet utökas med förvärv i Örnsköldsvik

Den 1 mars förvärvar Kaj Johansson Åkeri AB transportverksamhet gällande bland annat flis, biobränsle och virke från Timmer och Godshantering AB. Detta förvärv stärker oss som leverantör i såväl Örnsköldsviksregionen, som en stark transportör efter Norrlandskusten till nya och befintliga kunder inom exempelvis sågverk, industrier och värmeverk. Befintliga kundavtal fortsätter att gälla med oförändrade villkor, men med ett ännu starkare erbjudande.

Nyhetsbrev 2020-12-22

Läs i vårt nyhetsbrev om Kaj Johansson Gruppen som fyller 60 år, resultatet i vår kundenkät och rapporteringen för farligt avfall.

Barncancerfonden får årets julgåva

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Vi är stolta över att bidra till Barncancerfonden under julen 2020!

Kaj Johansson Åkeris julgåva går i år till Cancerfonden

Kaj Johansson Åkeris julgåva tillfaller i år Cancerfonden. Cancerfondens arbete ligger oss varmt om hjärtat då vi alla har anhöriga, vänner och kollegor som drabbats av denna sjukdom.

Suicide Zero får årets julgåva från Kaj Johansson Gruppen

Istället för att ge julklappar till våra kunder väljer vi även i år att skänka pengar till ett välgörande ändamål. Årets julgåva går till Suicide Zero och deras arbete för att förebygga självmord, vi har alla på något sätt blivit berörda av denna viktiga fråga. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi byter faktureringsadress från 1 mars 2018

Vi övergår till extern scanning av leverantörsfakturor vilket innebär att alla fakturor från och med 1 mars 2018 ska skickas till en ny adress.

Årets julgåva till Musikhjälpen

Istället för julklappar till våra kunder väljer vi även i år att ge en gåva till välgörenhet. Årets val föll efter en omröstning bland personalen på Musikhjälpen där årets tema är "Barn är inte till salu". Vi önskar alla anställda, kunder och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Nytt fastighetsbolag bildas i Vännäs

Det kommunala fastighetsbolaget Vännäs Fastigheter och entreprenörsföretaget Kaj Johansson Gruppen avser att bilda ett gemensamt fastighetsbolag. Fokus är att utveckla kommersiella fastigheter inom Vännäs kommun. Det gemensamma bolaget kommer initialt att bestå av fyra kommersiella fastigheter om cirka 5 000 kvm som idag ägs av Vännäs Fastigheter.

Artikel om oss och bygget av väg 547

I Leveranstidningen Entreprenad kan man läsa om vårt arbete med bygget av väg 547, vägen mellan Vännäs och Vännäsby. Vi är underentreprenör åt Svevia i detta uppdrag.

Vinnare i våra tävlingar vid Gatufesten

Nu har vinnarna i våra tävlingar på gatufesten korats. Vi gratulerar Anneli och Niklas och tackar alla andra som deltagit.