Materialförsäljning

Hos oss kan du handla sand- och grusmaterial från våra egna täkter i Vännäs, Umeå och Bjurholm. Du hittar även matjord och kullersten hos oss. Liksom flis, spån och bark. Vi levererar direkt till dig. snabbt och enkelt. Lokalt och prisvärt, med bra kvalitet.

När du behöver grus, sand, jord, flis, spån eller bark

Vi har materialet du behöver. Som exempel; krossgrus för slitlager på grusvägar och gårdsplaner. Gårdsgrus till gångar, infarter och dränering. Kullersten, det vill säga naturligt rundad natursten, till gångar och prydnad. Sand för isiga gångar, sandlådor och fyllnad. Jord till gräsmattan. Täckbark där trädgården ska skyddas mot ogräs. Städbark för tjälsäkring. Spån som strömaterial. Flis för trädgården eller som biobränsle. Som du märker har vi det mesta. Oavsett material så svarar vi självklart på dina frågor om dimensioner och annat. 

Se bilder och mer information här om vilka material vi har till försäljning.
 

Vad kostar det? 

Priset baseras på materialkostnad per ton. Sedan tillkommer transportkostnaden. Den varierar beroende på hur långt ifrån våra upplagsplatser du vill ha leveransen.

Vill du veta mer eller få en offert på grus, sand och matjord ring oss på 0935-399 60! Det går också bra att mejla din förfrågan direkt till transportledningen. Vill du veta mer eller få en offert på flis, spån och bark, ring 0935-399 73 eller mejla din förfrågan direkt till flis@kajs.se

Kontakta mig